Folkrörelse eller diktatur

bostadspolitik / Bostadspolitik, Hyresgästföreningen, bostäder, åsikt / Permalink / 0

Idag så kan man läsa i Expressen hur Barbro Engman tidigare förbundsordförande fick ersättning på 25 miljoner kronor från Hyresgästföreningen. Du kan läsa artikeln här. 

Idag så får hon 620 000 kr/år i pension från Hyresgästföreningen. Som pensionär kan hon säkert känna igen sig bland landets pensionärer när det gäller att klara av att betala sin hyra. Ja hon har nog svårt att klara av sin hyra idag som många andra pensionärer.

När skall ryggradslösa förtroendevalda våga ta ställning. Antar att om man tiger så står man bakom det som sker. Skit man i den egna verksamheten så blir det mera pengar över till annan verksamhet.

Som det känns idag så kanske det är dags att införa en ny bostadspolitik i landet och låta hyrorna skena som dom vill. Gör om Hyresgästföreningen till ett renodlat försäkringsbolag som styrs av tjänstemän.

En folkrörelse utan folk i rörelse är ingen folkrörelse. Jaget har en större betydelse idag i denna förening än laget.

Och till er som ständigt tror att jag är bitter och lider av stor sorg kan jag bara säga kamma till er. Detta har inget med sorg eller bitterhet att göra.

Det är fakta och denna fakta vill man inte se för många vågar inte av rädsla för olika reprimander öppna sin mun för då kanske man blir suspenderad. Detta kallas diktatur i vissa länder men i Hyresgästföreningen kallas detta demokrati.

När det gäller dom årliga hyresförhandlingarna så är det bättre att införa en lag som styr dom årliga hyresförhandlingarna att dom skall följa KPI samt en generell avkastning till fastighetsägaren på ca 1,4% på nuvarande hyresnivå så slipper man den skiten också.

Nä ni förtroendevalda i Hyresgästföreningen som brukar informera att jag befinner mig en stor sorg och är bitter med anledning av dom lögner som spreds om mig från olika håll inom Hyresgästföreningens förtroendevalda och personal i samband med att våran dotter mördades för ett par år sen så kan jag säga GLÖM DET !!!!!!!!!!!!

Till skillnad från er alla så har jag en moral och integritet som ni aldrig kommer att komma i närheten av och detta gäller både Hyresgästföreningens personal och förtroendevalda inom Stockholms regionstyrelse och föreningsstyrelsen i Botkyrka-Salem 

Till top