Vem fan bryr sig om hyresrätten?

Allmänt / Permalink / 0
Lite märkligt egentligen att folk reagerar på bensin och dieselpriserna som man gör. Man kan gå till val med att man vill sänka bensinpriset med 1kr/l om man vinner valet vilket kanske motsvarar 1700kr/år om du kör 2500mil/år. Viker gör ca 145kr/mån och då har man inte råd att skicka sina barn på aktiviteter längre eller åka bil till jobbet.

Men om du får en hyreshöjning på 2500kr/mån för att man upprustar din lägenhet där du bor så skiter alla fullständigt i det och då talas det inte om att man inte har räd att skicka sina barn på olika aktiviteter. Då är det inte för att bensinpriset gått upp utan då har man inte ens råd med avgifterna eller andra kostnader i samband med barnens aktiviteter.

Vem fan går till val och säger att alla skall ha råd att betala sin egna hyra utan att vara beroende av någon form av försörjningsstöd? Att pensionärer skall kunna bo kvar i sin lägenhet utan att vara beroende av bidrag eller att man som pensionär tvingas att flytta den dagen ens man eller fru går bort.
Eller att man förstår att det ens finns ensamstående som får betala hela sin hyra själv på EN inkomst.
Alla hushåll i Sverige är inte någon standard och för min egen del så höjs min/våran hyra med 1,6% nästa år förutom allt annat som blir dyrare.

Men vem fan bryr sig om andras hyror mm när det gäller dom politiska partierna när man kan få röster med att sänka priset på drivmedel med 1kr/l som man kan ta från något annat ställe för det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellerna.
Till top