Nu är det nog för min del

Bostäder, Politik, bostadspolitik / Allmännyttan, Botkyrkabyggen, bostäder, hyresrätt, åsikt / Permalink / 0
Någon måste sätta ner foten först och det gör jag nu.

Vill Botkyrkabyggen vräka mig för att jag har en åsikt så ligger det nog i tiden men den risken tar jag. Använd inte fina ord om du inte menar dom.

Skriv inte felaktigheter i eran tidning för att det skall låta fint. Säg inte en sak till oss hyresgäster på Eriksbergsåsen för att sen göra något helt annat. Stå för era ord. Vad är det som egentligen händer..... Styrelsen är ansvarig och get direktiven till bostadsbolagen.

Hur sen bostadsbolaget gör skiter styrelsen bara det blir fixat som styrelsen get bolaget i uppdrag. Är det så svårt att behandla oss hyresgäster med respekt på riktigt? Vem fan står upp för oss hyresgäster i samhället egentligen?? Vem tillvaratar våra intressen.

Skriv om lagar som inte fungerar. Ge oss inte rätten till inflytande när det inte betyder något på riktigt. Vem bestämmer hur vi skall ha inflytande som hyresgäster. Är det bostadsbolagen som själva sätter upp ramarna för inflytande för oss hyresgäster. Är inflytande att vi får pengar och plantera våra egna sommarblommor som vi själva också betalar. Den typen av inflytande kan jag betacka mig för.

Skall en tjänsteman anställd på Hyresgästföreningen bestämma vilket inflytande jag har. Jag är medlem men det finns ingen lokal hyresgästförening i området är jag därför diskvalificerad gällande inflytande. Är det en tjänsteman som skall bestämma att mitt inflytande består av pengar? Vem fan är det egentligen??? Är det en präst jag skall kontakta.

JA det finns utredningar sen 2012 att läsa men det är bara skitsnack och alla levde lyckliga i alla sina dagar. Idag är detta bara sagor. Fundera sen på varför engagemanget försvinner bland hyresgäster.

Ja sår man persilja så kommer det aldrig att växa dill och planterar man ett päronträd så växer det inga bananer. vad är det svåra i detta. Dialog Dialog Dialog Dialog. kan inte upprepa detta tillräckligt många gånger.

Sluta gnäll om otrygga bostadsområden innan man ens bryr sig om bostadsområdena och vem skall skall bry sig om bostadsområdena om det inte gäller dom som bor där. Att någon tjänsteman eller bostadsbolag skall säga till mig att jag inte har med det att göra så är det ok men snacka inte om hyresgästens inflytande över boendemiljön då.

Är inflytande för oss hyresgäster att jag skall ta med mig en spade och plantera blommor ute på gården så funka asfalt eller skog lika bra för mig. Om man sen vill att jag skall gå flera kilometer för att hämta krattor och borstar för att städa på bostadsbolagets gård så blir svaret glöm det. Hoten om att vräka hyresgäster som kastar fimpar finns redan fast jag säger så att besittningsrätten är starkare än att du skall bli vräkt för att bostadsbolaget tycker det för att du har kastat en fimp.


Miljöfarligt avfall är inga problem att slänga fel, det blir du inte hotad med vräkning för. Skall det vara så svårt att ha en Dialog med oss hyresgäster eller måste vi ha status som en kommunpolitiker eller riksdagsman för att det skall ske? Näää prata med oss snarare än fördöm oss för vi är faktiskt så kallade hyresgäster som ni ser som era kunder och sr man oss inte som människor så kanske man skall ta hand om sina kunder.


Till top